.gf-type-honeypot { display: none; }

Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Fitz Gym 2.0

Bij Fitz Gym garanderen we een programma dat bij jou past. Met een team van gedreven professionals staan we klaar om te zorgen dat jij de fitste versie van jezelf wordt én blijft. Altijd met oog voor jouw wensen en doelen. Want: voorkomen is beter dan genezen. Bij ons vind je al je vitaliteits- en zorgaanbieders onder één dak. Personal training, voedings- en mental coaching, fysiotherapie, podotherapie, huidtherapie, logopedie, naast thuiszorg, mondhygiëne, de tandarts en de apotheek. Zo zijn de lijntjes kort en is er alle ruimte voor innovatie. Alles om jou het beste te bieden.

Personal training
Milon cirkel
Small group training

Personal training

Personal training omschrijving

Start Personal training bij Fitz is altijd op maat. Voordat we samen aan de slag gaan, brengen we je ervaring en algemene gezondheid in kaart. Daarna kijken we naar je doelen en motivaties. Op basis daarvan vinden we de juiste balans in training en mindset, inclusief voedingsadvies en leefstijlbegeleiding en gaan we aan de slag. En mocht je om gezondheidsredenen moeite hebben om te sporten, dan hebben wij ook de kennis en expertise om je hiermee te helpen.

Als je bij ons aan de slag gaat, moet je bereid zijn het beste uit jezelf te halen. Dat betekent alles geven. Alleen zo kunnen we samen jouw doelen behalen. En heb je moeite jezelf te motiveren? Geen probleem. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Bij dit pakket inbegrepen:

Als je bij ons aan de slag gaat, moet je bereid zijn het beste uit jezelf te halen. Dat betekent alles geven. Alleen zo kunnen we samen jouw doelen behalen. En heb je moeite jezelf te motiveren? Geen probleem. Wij zijn jouw stok achter de deur.

v.a. 65,- per weekPlan een intake
Personal training op maat
Voedingsadvies op maat
Inspiratie
Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat

Milon cirkel

Milon cirkel omschrijving

Fit in 35 minuten met de Milon cirkel! Jij vindt je lichamelijke gezondheid van groot belang, maar hebt dagelijks een druk programma: Je werkt, hebt een gezinsleven en sociale activiteiten. Waar vind je de tijd om te sporten? Bij Fitz. Wij snappen je en vinden dat vitaliteitdiensten en goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met de Milon Cirkel bieden we jou dé oplossing om je drukke leven te combineren met sportiviteit. Hoe? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We staan te springen om je te ontmoeten.

Bij dit pakket inbegrepen:

De Milon Cirkel is er voor iedereen die fitter, vitaler, slanker en energieker door het leven wil gaan. Doe het samen of alleen, op gevorderd- of beginnersniveau en ook met een blessure of mobiliteitsbeperking is de Milon Cirkel jouw sportieve oplossing. De volautomatische apparatuur zorgt ervoor dat je altijd traint op jouw niveau. Check in en start de training van 35 minuten, het was nog nooit zo simpel en leuk! En die resultaten? Je voelt en ziet het verschil al binnen zes weken. Ontdek in de video hoe trainen met de Milon Cirkel er bij Fitz uitziet. Bij Fitz garanderen we een programma dat past bij jou. Met een team van gedreven professionals staan we klaar om te zorgen dat jij de fitste versie van jezelf wordt of blijft. Want voorkomen is beter dan genezen. Door de toevoeging van de Milon Cirkel aan ons gezondheidsplein, willen we dit voor iedereen mogelijk maken.

v.a. €16,50 per weekPlan een intake
Een volledige workout in slechts 35 minuten
Twee sportmomenten per week
Altijd persoonlijke begeleiding van een Milon coach
Trainen op volautomatische apparatuur. Wij bewaren jouw persoonlijke instellingen
Een unieke trainingsmethode die bewezen effectief is

Small group training

Small group training omschrijving

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen onder begeleiding van een personal trainer? Dan is small group training bij Fitz in Zuiderburen net wat voor jou! De inhoud van de small group trainingen zijn op basis van High Intensity Interval Training. Met intervals van korte duur wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Vaak werk je met de andere deelnemers in een circuit met als doel om je kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Ideaal als je wilt afvallen, meer spiermassa wilt of fitter wilt worden. Je doorloopt doorgaans een fullbodyschema, waarbij je meerdere oefeningen voor het lichaam achter elkaar uitvoert. Je werkt aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo.

Bij dit pakket inbegrepen:

Small group training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van een-op-eenbegeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief samen in een klein groepje van vier tot acht personen. Zo kost één keer small group training bij Fitz € 10 per week.

v.a. €10,00 per weekPlan een intake
Je traint op je eigen niveau
Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
Plezierig trainen in gezelschap
Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat